Info

Trouw

Reflex Photography verzorgt fotoreportages van uw speciale dag. Van voorbereiding tot wettelijke trouw, van Kerkelijke trouw tot en met receptie en avondfeest. Alles is mogelijk. We werken steeds in nauw overleg met het bruidspaar, zodat de belangrijkste dag uit uw even vastgelegd wordt als blijvende herinneringen.

Tijdens de dag zelf nemen we ook tijd voor portretten en familiefoto’s.

Voor elke type trouw hebben we een aangepaste formule, gaande van enkele uren tot en met het volgen van de hele dag.

Neem gerust contact op en we bekijken samen welke formule het best bij uw wensen aansluit.

Paarden

De kracht, schoonheid en natuurlijke elegantie van uw paard vastgelegd in een pakkend beeld!

Bij ons kan u terecht voor een privé-shoot in een manège of op locatie. Tot de mogelijkheden behoren ondermeer portret, portret van ruiter en paard en actie foto’s.

We verzorgen eveneens fotoreportages tijdens dressuur of jumping wedstrijden. Desgewenst voorzien we het nodige materiaal om de gewenste fotos ter plekke af te drukken.

De beelden worden u digitaal in hoge resolutie bezorgd, maar kunnen optioneel ook als afgewerkt product (afdruk, kader, dibond,…) aangeleverd worden.

Geef ons een seintje en we bezorgen u de nodige informatie en prijzen.

Portret

Wij verzorgen voor u een ongedwongen fotoshoot om het beste uit u naar boven te halen. De nadruk licht op spontane beelden in natuurlijk licht, maar ook studio shoots zijn mogelijk.

De beelden worden u digitaal in hoge resolutie bezorgd, maar kunnen optioneel ook als afgewerkt product (afdruk, kader, dibond,…) aangeleverd worden.

Neem vrijblijvend contact op en we bezorgen u de nodige informatie en prijzen.